Afdelingen

Zoekveld

De Pinte

De onderafdeling in De Pinte - Zevergem heeft als doel om zowel competitief ingestelde beoefenaars van de atletieksport, als recreanten te laten trainen in hun eigen omgeving. De atleten die in De Pinte trainen, komen vooral uit De Pinte - Zevergem, maar ook uit: Nazareth, Eke, Zwijnaarde, St-Martens-Latem, Sint-Denijs-Westrem, Deurle

Hansbeke

Jeugdtrainingen zijn terug opgestart op de finse piste vaart links te Nevele iedere woensdag avond van 17 tot 18uur. Joggen kan iedere zaterdagvoormiddag onder de begeleiding van Pascal Mooren/Guy Gaelens en Eric Maenhaut.

Alle informatie over de organisaties in Hansbeke.

Laarne

Het doel van de Atletiekvereniging Sparta Laarne is de jeugd uit Laarne en uit de wijde omgeving kennis te laten maken met de atletieksport in al zijn vormen en disciplines, en dit zowel recreatief als in competitieverband.

Reeds geruime tijd wordt bij de atletiekvereniging Sparta Laarne grote aandacht gegeven aan de begeleiding en de opleiding van onze jeugd (van benjamin tot scholier). Reeds vanaf de leeftijd van 7 jaar biedt de club het hele atletiekgamma aan. Van spurt en horden over afstandlopen tot hoogspringen. Om dit te verwezenlijken beschikken we over opgeleide, gediplomeerde trainers alsook enthousiaste oud atleten.

Lembeke

Vanaf april tot eind juni: elke donderdagavond om 18u45 op het sportcentrum te Lembeke: ver-hoog-kogel-sprint-speer en spel voor jeugd competitief en beginnende jeugd.

Vanaf de derde week van september trainen we terug op het sportcentrum te Lembeke.

Met de uurwissel eind maart trainen we in de Lembeekse bossen. Samenkomst parking bos via Tragelstraat.

Alle informatie over het bosloperscriterium.

Olsene

Geen info beschikbaar