Oude liefde

Zoekveld

Oude liefde
01
jul

KAAG en ik hebben elkaar ontmoet. Toegegeven, het was een beetje gezocht. KAAG mag een eerbiedwaardige dame genoemd worden... en ik, man, net op pensioen. Wat doet zo'n man? Naar eerbiedwaardige dames kijken misschien?

Ooh wat is het lang geleden, dat ik me atleet kon noemen en later trainer èn bestuurslid. Blauw-geel waren de kleuren. Ik woonde in Evergem. AS Rieme, was ik fier op. Terecht denk ik, sympathieke club. Maar decennia later, waarin ik atletiek links liet liggen, en nu ik twee jaar in Gent woon, begint het opnieuw te kriebelen om me in atletiek te bewegen.

Het bestuur van KAA Gent is van mening dat de communicatie binnen de club kan verbeteren. Het huis heeft vele kamers maar die komen niet evenwichtig in beeld. Misschien vindt elkeen wel zijn eigen plekje, maar wie behoudt het overzicht? En mogelijks is er wel eens iemand die verloren loopt in het grote huis of die zich minder welkom voelt. Het is de bezorgdheid van het bestuur om dit te verhelpen. Alle leden zijn evenwaardig en verdienen om zich lekker te voelen in deze mooie sportvereniging.

Het bestuur en ik zijn overeengekomen dat ik me met communicatie zal bezig houden. Geschreven communicatie vooral. Dat zal het eerst zichtbaar worden op de website van KAAG. Maar zelf mag ik natuurlijk geen onbekende blijven voor de leden. Vandaar dit artikel. Met foto! En reken maar, ik wil zo snel mogelijk kennis maken met alle bestuursleden, trainers, vrijwilligers, atleten... kortom met alle leden van de familie. Mij een bericht sturen mag ook. In het bijzonder wil ik ook in gesprek gaan met al diegenen die nu de website voeden met informatie. Webmaster Nicolas wordt een dichte partner.

André De Decker
andre.dedecker@telenet.be