Ons blauw-wit hart bloedt...

Zoekveld

Ons blauw-wit hart bloedt...
14
dec

Vrijdag 9 december 2016 verloren we An Leyns uit onze Buffalo-familie. Het bericht bedroeft ons allen.

An (°1987) sloot als pupil aan bij KAAG in 1997 en trainde in Merelbeke tot begin 2001.
Daarna werd ze verder begeleid door Marcel Janssens voor de loopnummers en diverse trainers voor de kampnummers.

Als pupil en miniem ontwikkelde An zich tot een talentvolle veldloopster en behaalde verschillende overwinningen. Door groeiproblemen schakelde ze stilaan over naar de werpnummers. Vooral speerwerpen genoot haar voorkeur. De clubrecords speerwerpen, van miniem tot junior, staan nog steeds op haar naam.

Als speerwerpster was ze jarenlang van grote betekenis voor de club. In de interclubs was ze telkens een van de grote puntenpakkers. Ze was ook een aantal jaren trainer in deze discipline.

An was een gevoelig meisje met een eigen kijk op het leven. Ze schreef ze over haar geliefde sport: “’t Is een hobby, rare kronkels maken om een stokje weg te gooien”. An was ook wel iemand die warmte zocht in onze club. Misschien hebben wij haar die niet altijd kunnen geven.

Er wordt afscheid genomen van An in het crematorium van Lochristi op zaterdag 17 december 2016 om 13h.

Onze oprechte deelneming aan de familie en vrienden van An.

 

Afscheid nemen, dat is met zachte vingers dichtdoen wat voorbij is en het verpakken in de goede gedachten der herinneringen”. Het ga je goed An!

 

(Dit in memoriam werd samengesteld op basis van woorden van o.a. Patricia Blondeel, Hilde Ceelen en Noël Vergaerde. Waarvoor dank.)

ADD

 

(Foto uit Ans eigen facebookpagina)