Crosscupmedailles voor iedereen

Zoekveld

Crosscupmedailles voor iedereen
24
okt

De organisatoren van de Crosscup 2016 kijken tevreden terug. Een vlekkeloos evenement. De meer dan 3000 deelnemers ontvingen alle een medaille. Verdiend! Maar ook alle vrijwilligers, die elk hun deeltaak gewetensvol uitvoerden, verdienen er eentje, symbolisch.

De bijdrage van onze club werd gecoördineerd door Erik Lafort. Hij schreef 's anderendaags de volgende kleine lofrede en eindigde bij het woord 'teambuilding'. Goed gezien:

 

Vanaf 8 u namen Eric & Erik de eerste shift waar om de VIP parking te vrijwaren van ongenode gasten bij een koele 2°C. Iets na tienen werden we afgelost en druppelden de andere medewerkers stelselmatig binnen – buiten aan het infopunt. Weg spanning, want iedereen die had toegezegd was er, en flink op tijd.

Korte briefing en iedereen rustig naar zijn standplaats. Posities werden ingenomen en zelfs de  aflossing op een aantal plaatsen tussen 13 en 14 verliep zonder rimpeltjes noch zorgen.  Ondertussen voor lunchpakketten gezorgd en zelfs warme dranken werden bedeeld aan enkele uitverkoren.

Sportief zorgden onze scholieren voor een ware demonstratie met de leiderstrui als trofee. Een glunderende Jos Van Roy zag dat het goed was ondanks de nevel die het zeer kil maakte. Als dankbetuiging kwam de zon toch even piepen en die was meer dan welkom. Op het sluitstuk waarvoor we 5 man hadden toegezegd (afbreken)  bracht Team JC (Jean Clause Fasseur) tussen 5 en 9 mensen op de been. Weer een geslaagde teambuilding.  Chapeau!

Geen idee of jullie het ondertussen begrepen hebben, maar dit stukje gewoon als een grote “BEDANKT “  voor jullie inzet gisteren.  “Geweldig” om het met de woorden van de filosoof uit Ertvelde te zeggen.

Niet altijd vanzelfsprekend dat jullie meewerken maar prachtig dat jullie het deden, fijn samenwerken was het en ondertussen is de kilte uit het lijf.

Getekend Erik Lafort

 

Ook hoofdorganisator Jos Van Roy spaarde zijn superlatieven niet:

Het sturen van felicitatiemails ligt niet in mijn aard. Wel probeer ik dit mondeling te doen na de wedstrijd zoals naar jullie, de juryleden en naar uw en onze medewerkers toe. Toch vind ik dat het ditmaal mijn plicht is om via mail mijn bewondering en respect voor jullie uit te dtrukken. Na de wedstrijd zijn wij naar huis gereden met het zalige gevoel van "dit was af"!
(...)

De stad Gent en zijn 3 atletiekclubs verdienen een welgemeende dikke pluim!
Jullie hebben allen meegewerkt aan het grootste veldloopevenement in de Belgische geschiedenis. Nooit kenden we zoveel deelnemers als tijdens de 2 laatste edities.

Vriendelijke en sportieve groeten,

Getekend Jos Van Roy

ADD

Foto: Ronny Coene