KAAG present op de Vlaamse Indoorkampioenschappen

Zoekveld

KAAG present op de Vlaamse Indoorkampioenschappen
23
jan

Wat in de krant staat moeten we hier niet herhalen, maar het is inderdaad wel zo dat wij zowat de 'meest aanwezige club' waren op de Vlaamse Indoorkampioenschappen te Gent op 22 januari. Die aanwezigheid was te horen en te zien in het publiek, die was te merken aan de trainers die overal rond het ovaal aan het werk waren, die aanwezigheid viel op doordat in zeer vele wedstrijden een buffoloshirt verscheen (soms meerdere!), en tenslotte resulteerde die in een opmerkelijke verdelingen van medailles. 13 medailles nota bene, voor KAA Gent!

Ziehier de cijfers en de namen:

Goud: Lars Coene in ver én hinkstap cadetten, Liam Sprangers in polsstok scholieren, Thibauld Guilbert op 800m scholieren, Syrah Ghijselings op 800m cadetten en Jenna De Smet op 400m cadetten.
Zilver: Karel Lagast in hoog scholieren, Jente Hauttekeete op 60m horden cadetten en Richard Bamfo op 60m én 200m scholieren.
Brons: Kobe Hens op 800m scholieren, Ester Lagast in hinkstap cadetten en nogmaals Jente Hauttekeete in ver cadetten.

De foto hierboven toont de 'dubbelkampioen', Lars, met naast hem Jente die ook twee maal het podium haalde. In die rij stippen we nog onze Richard aan, die twee keer zilver liep.

 

Een club houdt ook haar records in de gaten, en zoals te verwachten was zijn hier ook een paar leuke nieuwe cijfers:

Polsstok scholieren: Liam Sprangers 4m20.
Hinkstap cadetten: Lars Coene 12m54.
60m horden cadetten: Jente Hauttekeete 8"76.
800m cadetten: Syrah Ghijselings 2'13"80.
400m cadetten: Jenna De Smet 59"30.

Naast deze laureaten waren er tal van onze jonge atleten die gestreden hebben voor wat ze waard waren, die al of niet gehaald hebben wat ze hadden verhoopt. Bij wijze van voorbeeld en aanmoediging vermelden we hier graag Nele Van de Woestijne, die na een periode van blessureleed bijzonder moedig aan het terugvechten is (7° op 60m horden) en laat zien dat ze haar meerkampambities nog niet heeft opgeborgen.

ADD

Foto (RC): Lars en Jente, goud en brons in verspringen.