Jeugd

Zoekveld

 • KVV cadetten en scholieren: blauwwit op alle podiumhoogtes
  21
  aug

  Brugge 15 augustus 2017, Kampioenschappen van Vlaanderen Cadetten en Scholieren, jongens en meisjes.

  Deze kampioenschappen werden letterlijk gezegend door een ochtendlijke wolkbreuk, die een deel van de proeven en nog meer de deelnemers en de juryleden kliedernat maakte. Het waren de deelnemers van de namiddagproeven die pochten dat zij de zon hadden meegebracht.

  Door de regen, door de wind, door de zon, dwars door alles heen, waren er jonge Buffalo's die knappe prestaties neerzetten.

  Lees meer
 • Jente Hauttekeete Vlaams kampioen achtkamp
  08
  aug

  Wanneer een collectief gevoel van trots door gans België vloeit, wanneer een meisje van 22 jaar dat Nafi heet geen icoon wil zijn maar wel wereldkampioen wordt in de zevenkamp, wanneer dat supermomentum gecreëerd en gedeeld wordt... dan is het superleuk als een club als KAAG de aandacht kan vangen door vier van zijn jonge talenten te zien deelnemen aan het Vlaams Kampioenschap meerkampen: Alix De Clercq, Nele Van de Woestyne, Liam Sprangers en Jente Hauttekeete.

  Lees meer
 • Volledige zomerkalender voor ben-pup-min gekend
  22
  mei

  De volledige zomerkalender staat eindelijk op de site. Je kan het hier vinden: zomerkalender 2017.

  Meer informatie en de huidige stand van de interregio cup kan je vinden op de site van AS Rieme.

  Lees meer
 • Familiefeest in Topsporthal
  22
  feb

  Ken je dat gevoel ongedurig te worden omdat je niet weet waar eerst kijken? Omdat er zo veel aan het gebeuren is. Omdat er zo veel mensen in de weer zijn. In de Topsporthal zondag 19 februari, bij de indoor jeugdmeeting van KAAG was dat gevoel zeker te bespeuren.

  Lees meer
 • EMO TRAINING
  31
  okt

  Bij de jeugd van KAAG hebben ze ook al gehoord van emotionele training. Zo stond er eentje op het programma op donderdagavond 27 oktober. Het werd dan wel gelanceerd onder het geheimzinnige codewoord HALLOWEEN, maar het trok toch een grote belangstelling. Wie er niet bij was, kan het zich nauwelijks voorstellen hoe ADEM-benemend en hoe B*L*O*E*D-stollend het er aan toeging. Maar gelukkig waren er alweer paparazzi aan het werk, die ons via de Facebookpagina  van KAAG atletiek een inkijkje gunden. Wij beperken ons hier tot een zeer 'brave' foto.

  Lees meer
 • Halloween training
  tags : Halloween
  20
  okt

  Op de laatste donderdag van Oktober is er traditioneel de Halloween training.
  Ook dit jaar is dat opnieuw het geval.

  Kom verkleed naar de training en "geniet" van de angstige en vooral leuke spelletjes die avond.

  Nadien wordt iedereen, zoals gewoonlijk, getrakteerd op GRATIS soep.

  Griezelen verzekerd!

  Lees meer
 • Eindstand Interregio 2016
  06
  sep

  Via deze link kan je de eindstand van de Interregio bekijken: eindstand

  Lees meer
 • Drie jonge Belgische kampioenen
  05
  sep

  Onze jeugd toonde zich present op de Belgische kampioenschappen te Herentals. Met een dertigtal waren ze er. En drie van hen werden Belgisch kampioen: Liam Sprangers op 100m H, Lars Coene in Discus en Syrah Ghijselings op 800m, alle drie bij de cadetten. De twee jongens toonden hun meerkampkwaliteiten door ook nog een zilveren medaille te halen, Lars in Hinkstap en Liam in Polsstok. Nog bij de cadetten wonnen Alix De Clercq zilver in Hinkstap en Richard Bamfo brons op 100m, Hanna Vereecke en Brecht Fasseur brons bij de scholieren in respectievelijk 400m en 800m.         ADD

  Lees meer
 • De zomer 2016 van KAAG was goed... maar is nog niet gedaan!
  18
  aug

  Om het zicht op onze zomersuccessen voorlopig af te sluiten, om dank te zeggen aan al onze vrijwilligers en sponsors, om lof te zwaaien naar al onze trainers, om proficiat te zeggen aan al onze atleten, winnaars en toekomstige winnaars, om de hand te reiken aan alle ouders en familieleden... publiceren wij hier nog een van de mooiste van onze niet te evenaren huisfotograaf, Ronny Coene.

  En let op, het outdoorseizoen is nog niet gedaan. Ons verhaal zal dus verder gaan.

  ADD

  Lees meer
 • Aanstormend geweld
  tags : Rich Bamfo
  18
  aug

  Hoe noemen we voortaan jong, aanstormend geweld, in blauwe shirt met witte strepen? Richard Bamfo! Juist.

  Deze jongeman nam het in de Vlaamse kampioenschappen kadetten, zowel in de 100 als de 200 meter, zonder aarzelen op tegen ietwat grotere jongens en versierde telkens de bronzen medaille. Maar sterker nog, hij brak twee clubredcors! Van een binnenkomer gesproken.

  ADD

  Op de foto: Gepaste fierheid!

  Lees meer
 • Strijden voor elke medaille
  tags : Kim Cnudde
  18
  aug

  Je kan van Kim Cnudde niet zeggen dat ze er niet voor gaat. Ze verdedigde als scholier reeds onze blauw-witte kleuren op het Belgisch kampioenschap alle categorieën. 

  Op 15 augustus in Kessel-Lo was ze er opnieuw bij in de Vlaamse medaillestrijd in het hoogspringen. Zij was er mede oorzaak van dat er vier meisjes op het podium stonden, want met 1m60 was ze de gelijke van een andere derde. Kim bracht brons mee naar Gent.

  ADD

  Op de foto: Vier meisjes op een podium, voor drie soorten medailles.

  Lees meer
 • Die lastige baanronde
  18
  aug

  KAAG-atleten zijn van alle markten thuis. Zeker ook in die lastige 400 meter durven ze de strijd aan. Zo ook Arne Vancoetsem die met 53"63 de zilveren plak veroverde op de Vlaams kampioenschappen. 

  ADD

  Op de foto (RC): Straffe mannen, snel gerecupereerd!

  Lees meer

Pagina's