De meisjes achterna

Zoekveld

De meisjes achterna
01
mei

De pupillen en miniemen jongens zouden natuurlijk niet onderdoen voor hun vrouwelijke clubgenoten. Geen sprake van. Nadat de echo was verspreid dat de girls zich te Deinze hadden geplaatst voor de finale van de Beker van Vlaanderen, trokken de boys 's anderendaags 30 april op hun beurt naar Hamme, voor dezelfde competitie. De verwachting was dat ze daar opnieuw een sterk AC Waasland als te duchten opponent zouden ontmoeten.

Dit bleek juist te zijn. Reeds vanf de eerste proef bleken beide clubs op scherp te staan. Maar onze blauwwitten waren bijzonder gefocust. Eens aan de leiding in het puntenklassement gaven ze die koppositie niet meer af. Sterker zelfs, ze diepten de kloof met Waasland en het alweer derde Lokeren verder uit. 

Zo'n resultaat haal je natuurlijk door sterke individuele prestaties, maar ook doordat de clubgenoten elkaar stimuleren tot scherpere tijden, sierlijke worpen en stijlvollere sprongen. De foto hierboven illustreert dit: Iben en Kasper stuwen mekaar naar de eindmeet en Sem schreeuwt hen nog een onverdoken duwtje in de rug!

Je kunt het dus al raden, KAAG stond al voor de aflossingswedstrijden met beide benen in de finale,  in Merksem ergens in september. Onze meisjesploeg zal er dus niet alleen zijn, neen dat konden de jongens niet over hun hart krijgen.

ADD

Foto (RC): Iben Buyst en Kasper Coorevits in de 1000m, Sem Serrano als dichtste supporter.