Kalender februari

Calendar_0.jpg

Het werd reeds door de trainers aan jullie atleten meegedeeld: de bestelde KAAG-truien zijn er! U kan ze tijdens de trainingen komen halen.

Op 16 februari  is er onze eigen indoormeeting: we hopen opnieuw te kunnen rekenen op heel wat medewerkers, zeker ook om in de voormiddag broodjes te helpen smeren; een intekenlijst volgt later.

In deze wedstrijd wordt opnieuw een 4x200m gelopen: wil je meedoen in een ploegje, geef dan ten laatste op 5 februari je naam op aan jouw trainer:

  • Benjamins: dewilde_ingrid@hotmail.com
  • Pupillen: nathalielepere@hotmail.com
  • Miniemen: melanie.moreels@telenet.be

Ook rekenen we erop dat we als club met zoveel mogelijk atleten aanwezig zijn. Heb je nog nooit deelgenomen aan een wedstrijd, dan is het op 16 februari een ideale gelegenheid eens de stap te wagen. Het programma vinden jullie uiteraard op de kalender.

Op 1 maart is er training aan zee, in De Haan, wel enkel voor pupillen en miniemen. Vlug inschrijven (en voor 20 februari) want enkel de eerste 40 atleten kunnen mee. Inschrijvingsbrief in bijlage.

Eveneens op 1 maart is er ’s avonds een etentje voor alle sympathisanten van de jeugdwerking van KAAG. Info in bijlage

Nu reeds meegeven dat jullie binnenkort ook het inschrijvingsformulier voor het atletiekkamp in de paasvakantie (van 14 tot 18 april) mogen verwachten, de inschrijving start dan begin februari.