Rotselaar : BK & KVV veldlopen masters : 4 x goud, 1x zilver, 1x brons

Zondag 16 februari richtte AC Roba te Rotselaar het Belgisch & Vlaams kampioenschap veldlopen voor dames & heren masters in. Op een mooi en vrij goed beloopbaar parkoers streden de masters voor de titels en de medailles. Hilde VANHESSCHE, reeds gans de winter in goede doen, won na een thriller van een eindsprint de Nationale & Vlaamse titel bij de dames masters + 40j. Hilde finishte na 4,5km in 16 50. 2de was Martine Detrez (RFC Luik), 16 52. 3de Nancy De Baene (AC Beverhout), 17 22.      Bij de dames masters + 50j stond er geen maat op Marlène VANDENBROECK. Marlène won met ruime voorsprong de titels van Nationaal & Vlaams kampioene. Zij finishte na 4,5km in 17 28. 2de was Annie Staes (AC Herentals), 3de Corinne Devisscher (AC Overijse). Bij de heren  masters + 45j liep Luc VAN ASBROECK naar een puike 3de plaats voor de Nationale titel. Hij was knap 2de op het Kampioenschap van Vlaanderen. Gino Van GEYTE(AS Rieme) werd zowel Nationaal als Vlaams kampioen in deze catg. KAAGclubgenoot Hens Zeger werd bij de heren masters + 40j verdienstelijk 23ste. AV Olsene trainer-coach Armand Parmentier, juist een jaartje ouder, en de vele trouwe supporters konden met een uniek gevoel huiswaarts keren.     Nog zondag won Nico SERROEN, bij de heren AC, de stratenloop over 10km in 33 20 te Dottignies.     Te Deinze was Carline DESEYN, bij de dames AC, op de winterloop over 8,9km knap 2de. Carline finishte na 40 18.  Bij de heren AC, over dezelfde afstand, werd Bjorn GOETHALS 23ste in 41 56.      Ignace.