Knappe prestaties te Ardooie & Kortemark

Vrijdagavond 21 februari ll. werden, bij ruime publieke belangstelling, de atleten van onze vereniging gehuldigd door het Gemeentebestuur van Zulte. Hierbij nogmaals onze dank voor de jarenlange steun, zowel materieel als financieel, die we vanwege het Gemeentebestuur steeds mogen ontvangen.       Het veldloopseizoen loopt zo stilaan op zijn einde. Zondag ll. richtte Flac Izegem hun jaarlijkse nationale veldloop, een der laatste van het seizoen, in te Ardooie.  Bij de dames masters behaalde Hilde VANHESSCHE haar 8ste overwinning van het seizoen. Bij de heren masters werd Kristof REYNVOET knap 6de. Bij de heren juniores was Bjorn GOETHALS verdienstelijk 10de.    Nog zondag namen 1200 atleten deel aan de "4de Kortemark Loopt", een inrichting van AV Roeselare en atletiekicoon Walter Van Houtte. De blauwwitte kleuren zijn niet onopgemerkt geweest !  De stratenloop over 10km werd bij de dames masters 40j/49j gewonnen door Carline Deseyn in 42 41. De overwinning bij de dames masters 50j/59j was voor Marlène VANDENBROECK in 39 31. Bij de heren masters 40j/49j was de zege voor Steven VANDECASTEELE in 33 03.    De 2Okm race, welke heel sterk bezet was, werd, bij de heren AC,  gewonnen door Stijn Fincioen (AV Molenland). Francies VAN STEENBRUGGE werd puik 2de in 1 05 49. Een aangenaam verrassende Nico SERROEN werd mooi 3de in 1 07 11. KAAGentclubgenoot Steven Dobbelaere was 43ste in 1 16 26.   Bij de heren masters 40j/49j was de overwinning voor Luc VAN ASBROECK in 1 08 17. Yves VANDEMEULEBROUCKE was in dezelfde catg. heel verdienstelijk 11de in 1 14 59.        Ignace.