Aan de slag in oost en west

*** ZELE en ROESELARE  26 november 2017 ***

Een vleugel van onze club  – zeg maar de Laarnse afdeling – vloog uit naar het oosten om daar met succes deel te nemen aan de veldloop van AV Lokeren. Met succes inderdaad, want met een delegatie van een kleine twintig atleten werden zes podiumplaatsen behaald. Op een bronzen plaats stonden Kobe Hens bij de junioren en Camille Sonneville bij de minieme 06 (op de foto hieronder).

Straffer nog deden het Marlene Vandenbroeck bij de masters 50+, Brecht Fasseur bij de junioren, Amelie Sonneville bij de cadetten (foto in de hoofding)  en Alexander Barbio bij de miniemen 06 (op de foto hieronder), want zij wonnen alle vier!

Een kleiner vleugeltje van een handvol atleten trok westwaarts om daar in Roeselare de Crosscup-sfeer te proeven. Joost De Paepe viel daar positief op met een 15° plaats bij de miniemen.

(Foto’s: Geert Van de Voorde)