Alle categorieën aanwezig

*** OUDENAARDE 3 december 2017 ***

Ze waren er precies met 50, onze blauwwitte atleten. Dat is niet eens zo veel, maar wel genoeg om in elke categorie minstens één clubgenoot te zien. Dat is al eens anders geweest, en dat heeft zo zijn verdienste. KAAG wil een club zijn voor alle niveau’s van presteren en voor alle leeftijden.

Dus noemen we graag onze masters, die het allen voortreffelijk deden daar in Oudenaarde: Christ Willems, Ridha Guerfal, Zeger Hens, Steven Dobbelaere, Wouter Notebaert en Geert Janssens.

En bij onze jongste starters zetten we even op een rijtje: Robin Dooms (5°!), Maxime De Rocker (6°!), Titus Vanbiervliet, Maxence Lemmens, Tristan De Graeve, Tristan Van Caeneghem, Dries Oosterlinck en Wout Verhaeghe.

 

Opgemerkt was alleszins de mooie  overwinning van pupil Wannes Verduyn. 
 
Trainer Ronny Coene over Wannes: “Wannes is een rustige maar super gedreven en stuurbare voeten-op-de-grond jongen, die al een heel goed crossseizoen achter de rug heeft, enkele mooie podia,  met deze overwinning als voorlopige kers op de wintertaart.
De crossriem gaat er nu even af om dan hopelijk een 2e mooi hoofdstuk te schrijven in de buurt van februari
Hij is een modelatleet om mee te werken, heel leergierig en steeds vol motivatie om het beste uit elke situatie te halen.”

 

En omdat Ronny nu toch aan het woord is, laten we hem even verder praten via zijn anekdotische foto’s:


Een ‘grondige’ terreinverkenning is het begin van alle succes!

 


Vergissingen zijn uitgesloten: alle rondes in dezelfde richting.

 


Nog even aan het handje van papa, Annelot moet het straks alleen doen.


“Kom aan zeg, opschieten, de starter wacht niet!”

 


“Waar ligt die lijn hier precies?”

 


“Goed zo, Milan en Wout, een top tien zit er zeker in!”

 

ADD

(noot: Merk op dat we niet al onze 50 aanwezige Buffalo’s in dit verslag kunnen noemen. Maar we houden jullie wel in de gaten en de volgende keer sta je er wel bij!)