Op spoor 10 loopt het als een trein

Spoor 10 van Clubgrade draagt de naam “Leven als een master”.

Marc Cherlet en Ronny Coene hebben zich geprofileerd als voortrekkers. Zij zullen er verder voor ijveren dat al onze masters mekaar beter leren kennen, een prettig gestoorde sportgemeenschap vormen, leuke competities beleven en mooie resultaten neerzetten.

Met succes inderdaad. Nadat we reeds knappe vertegenwoordiging én schitterende uitslagen zagen in de estafette-kampioenschappen van België, zijn er enkele KAAG-masters die het Vlaams kampioenschapspodium hebben beklommen, waarvan enkele tot het hoogste schavot zijn geraakt. En dat allemaal dank zij ‘leven als een master’!

Zie ook het artikel: https://kaag.be/blog/2019/09/22/kvv-masters-deinze-21-sept-2019/

Op de hoofdingsfoto: Hilde Lauwers Kampioen W50+ op 400 meter.