Indoor seizoen

Ondertussen trok ook de oudere ‘jeugd’ de indoorhal in.  Na VITA (21/12), RCG (26/12), en STAX (28/12) noteerde ik al 8X een nieuw CR allerhande en werd er zelfs al een BR in de boeken gezet.  Voor dit exploot zorgde kersvers KAAG master 55+ atleet Carine Geiregat.  Ze stuurde zich met haar polsstok gisteren op de STAX meeting  naar een ongekende Belgische master hoogte van 2m42.

Dat we er met het KAAG peloton  klaar voor zijn met het zicht op de eerste echte krachtmeeting, het PK indoor lijkt wel duidelijk.  Nog even het succesvolle 2019 doorspoelen en aankloppen bij de januari 2020 maand met tal van mooie kampioenschappen allerhande.

KAAG is er klaar voor.

Kersvers BR voor Carine Geiregat (centraal in uw beeld) De PSS dames waren in hun dagje want Anne-Sofie Dooms liet in diezelfde wedstrijd een nieuw CR jun noteren, 3m22 is nu de beste KAAG junior sprong aller tijden.