KVV AC Gouden Lore

Kan je meer glunderen dan onze gouden Lore na haar performante 800m.  In een oververdiende triomftocht van 4 spannende ronden weerstond ze elke aanval van haar tegenstanders en snelde ze naar Vlaams Goud.

Een middagje topsport in ons “thuisbastion” leverde mooie duwels op, een pak ervaring in de bagage en wat op een kampioenschap toch steeds van tel is, een mooi mandje medailles.

2 zilveren plakken.

Eentje voor Jente als junior tussen het senioren verspring geweld, en eentje voor “oude” getrouwe Aaron Botterman die het goud in een titanenstrijd in de laatste rechte lijn moest laten aan zijn maatje van HAC.

Sarah, Ewout en Jonas mochten voor brons aanschuiven.

Allemaal sterke prestaties al was de remonte van Jonas wel mega indrukwekkend.

Alle loopnummers zijn hier integraal te herbeleven