BK Cadetten en Scholieren

De jongsten aan zet op hun BK indoor

De zusjes Sonneville waren op dreef. Camille trekt het goud naar zich toe op de 60mh bij de cadetten en even later kan Amelie zich naar een zilveren medaille op haar 400m bij de scholieren snellen.

Camille had eerder op de middag met een nieuw KAAG CR ook al een zilveren medaille uit de zandbak gevist bij het verspringen cadetten meisjes.  Yelena Boone mocht op datzelfde podium pronken met brons

Vroeg in de BK ochtend had Matisse Barbio zijn 4 kg cadetten kogel ook op een bronzen plek weten te stoten.

Voor onze 6e medaille moesten we hoopvol wachten tot het laatste nummer van de dag, HSS cad dames waarin we met Yelena Boone de clubrecordhoudster aan de start kregen.  Het wachten loonde de moeite want  Yelena voegde een 2e gouden medaille toe aan onze prijzenkast.  Met 11,22m kroonde ze zich tot Belgische kampioene en als bonus verbeterde ze ook haar eigen KAAG CR met 33cm

Verder zagen we een pak jong talentvol strijdend KAAG talent passeren die deze ervaring meedragen naar de zomer en volgend winter seizoen, er staan ons nog mooie tijden, hoogtes en afstanden te wachten.

RC

 

Een paar foto’s

RC2_8795

 

 

Een paar beelden