Geen trainingen, geen infosessie, geen paaskamp!

Beste KAAG’er,

Op basis van de besluiten van de veiligheidsraad over de Covid-19-epidemie om sportieve activiteiten op te schorten tot 3 april, nemen wij de maatregel alle trainingen – indoor of outdoor – en ongeacht de grootte van de groep stop te zetten tot nader bericht.
Ook het clubhuis zal gesloten blijven en de atletiekpiste niet toegankelijk.

Ook de infosessie over ‘Stabiliteit en Flexibiliteit’ die gepland was op 25 maart is afgelast.

Ook de Gent Sportawards gaan niet door, we hebben daar een heleboel genomineerden, maar tot nadere datum gaat dit niet door op de voorziene datum  van 20 maart

Ook het paaskamp ontsnapt niet aan Corona.

In het kader van de maatregelen rond het Covid19-virus besliste Vlaams Minister van Jeugd Benjamin Dalle op 18 maart dat er geen jeugdkampen in de Paasvakantie zullen plaatsvinden. Deze beslissing is ook van toepassing in de sport, en dus annuleert KAAG zijn paaskamp dat voorzien was van 6-10 april.  We voorzien een terugbetaling voor wie zich al ingeschreven had.

 

Blijf ook deze website in de gaten houden voor verder sportief nieuws

Dank voor uw begrip!

Namens de raad van bestuur van KAAG,