Mooie KAAG medaille oogst op KVV cad/schol

Het kwam er dan uiteindelijk toch nog van, een kampioenschap voor de cadetten en scholieren.  Heusden Zolder was dit weekend place to be.

Gisteren zaterdag was het de corona beurt van de scholieren.  Amelie Sonneville haalde een knappe bronzen medaille binnen op haar 400mh en Alexander Van Vliet verraste zichzelf,  vriend en vijand door op zijn 400h idem te doen.  Eerder had Alexander zich ook al een zilveren plak op de 110h cadeau gedaan.  De apotheose bij de scholieren kwam met goud op naam van Victor Van Aerde die hoog boven de concurrentie uitsprong met een nieuw PR van 1,97m.

Vandaag zondag mochten de jongsten der aller categorieën, de cadetten, de arena in. Maar liefst 6 keer mocht een der onzen het podium op, sommigen zelfs 2x.  Matisse Barbio moest bij discus enkel  zijn trainingsmakker van SPBO voor zich dulden en klokte af op zilver.  Bij kogel was de marge maar 3 cm tot goud maar mocht hij terug een zilveren plak ophalen.

En dan is het al goud dat blinkt.  Lore Henkens liet alle concurrentes het nakijken bij haar sterke 800m en Yelena Boone liet de verste sprong optekenen in de HSS zandbak, beiden goud.  Goudhaantje van dienst was andermaal Camille Sonneville, met goud op 80 horden en idem bij het verspringen was zij de KAAG koningin met dienst.

Maar er sprongen, renden en wierpen zich nog een pak KAAG toppers to be op dichte ereplaatsen, de toekomst ziet er blauw-wit uit.

Proficiat aan allen

foto’s Flickr