Jessica Van de Steene nieuwe sprinttrainer

*** Gent, 14 september 2020 *** Jessica Van de Steene neemt de plaats in van Koen Dick als sprinttrainer. Jessica is natuurlijk niet onbekend in ons midden. Twee jaar terug koos zij er voor om als jonge master de competitie te hervatten. Tegelijkertijd nam ze onder de hoede van Koen enkele trainingsstage-opdrachten waar, met het doel haar opleidingstraject tot A-trainer te voleindigen. Recent hielp ze de 4x100ploeg van onze masters aan de titel van Belgisch kampioen! Jessica behoort tot het kransje van de KAAG-atleten die een plaatsje in de Belgische top-3 aller tijden wist te veroveren: 13m08 in hinkstapspringen in 2005! Zij werkte onder meer samen met Wouter Rogge, Philip Gilson en Ivo Hendrix. Haar springtalent werd ontdekt door Leopold Van Hamme (RCG). Wij zijn er zeker van dat zij de gepaste ervaring, de analytische kijk en de motiverende drive in zich heeft om de huidige sprinttalenten van blauwwit succesvol te coachen. Een oprechte dank aan Koen Dick voor de meer dan gemiddelde bijdrage in het KAAG-verhaal van de laatste jaren.