Corona schrapt trainingen

Beste KAAG-er,

 

Aangezien sportactiviteiten en andere evenementen opgeschort worden voor iedereen ouder dan 12 jaar en we gisteren reeds communiceerden aan de -12 jarige jeugd van KAAG Blaarmeersen dat voor hen een trainingsstop wordt ingelast tot en met 11 november, annuleren we alle reservaties van de piste door KAAG vanaf morgen 29 oktober tot 20 november. Immers, de club kan en mag zelf geen trainingen organiseren. Wie samen wil trainen (max 4 pers), zal dit niet op de piste kunnen doen. We rekenen we op ieders discipline en verantwoordelijkheid de regels te respecteren.Dit is opnieuw geen leuk bericht – maar wel een noodzakelijk.

Uit de adviesnota van Farys:Trainingen: outdoor
o In georganiseerd of clubverband zijn enkel sportactiviteiten van kinderen tot en met 12 jaar (°2008 of later) toegestaan, ook contactsport.o Individueel sporten is toegelaten voor alle leeftijden. Bij 12+ kan dit echter met maximum 4 personen samen, steeds op veiligheidsafstand (1.5m) van elkaar en op eigen verantwoordelijkheid.Professionele sporters kunnen als uitzondering ook nog trainen in groepsverband.

Namens het dagelijks bestuur van KAAG,
Sofie Timmermans