Paasbest Corona KAAG paaskamp

Ondanks de nog steeds zware restricties door Corona land was er toch een paasbest KAAG jeugdkamp deze week op de terreinen van de Blaarmeersen netjes volgens de opgelegde regels van de Corona kust was het toch heel fijn op het plein.

hier alvast het foto album

Meestal een mooi zonnetje, sportieve kindjes en enthousiaste trainers: de ideale combinatie voor een fantastische week! Elke dag opnieuw hebben de atleetjes hun uiterste best gedaan. Ze hebben verschillende disciplines uitgeprobeerd en zo hun eigen talenten ontdekt. Ook in de namiddagen konden ze zich uitleven met de leuke spelletjes die de trainers hadden voorbereid. Een sportieve week vol nieuwe vrienden en nieuwe ervaringen! Ik kijk alvast uit naar volgend kamp! Hopelijk de kindjes ook! 🙂

Groetjes Anna

Ondanks het coronavirus kon het atletiekkamp gelukkig toch doorgaan. We werkten met bubbels van tien, wat ervoor zorgde dat iedereen elkaar sneller leerde kennen. In de ochtend was er tijd om van alle disciplines te proeven, om zo de veelzijdigheid van atletiek te leren kennen. In de middag bleven we spelenderwijs in beweging. Er werd op het strand gespeeld en we deden ook spelletjes zoals ‘stratego’, ‘wie is het?’, ‘tussen vier vuren’, ‘kiekeboe’,…. In de opvang werden er veel scoubidous, vlechtjes en bandjes gemaakt en werd er vaak het populaire ‘banenspel’ gespeeld.  Het was een kamp met veel bekende, maar ook nieuwe gezichten. Hopelijk zien we elkaar terug in de zomer op het volgende atletiekkamp eind augustus. 

Groetjes,

Lotte