KVV AC Lebbeke 23 mei 2021

Met 9 waren ze, de KAAG atleten die hun nummer mochten opspelden om in een Corona test case aan het uitgedunde KVV van start te gaan.  Als je met die 9 atleten 6 medailles in de koffer mag meenemen, waaronder 2 titels, dan boerde je niet slecht.

Ryan had lang een moedige burger van AC Lanaken voor zich, maar die zal net geen valling opgelopen hebben als Ryan hem als een speer voorbij knalde op weg naar zijn titel op de 1500m.

De 2e blauwe KVV titel was op naam van Jonas De Smet.  Nooit eenvoudig om met de draaiende, bij vlagen, stevige wind een 400m goed in te delen.  Maar Jonas was er primus in, goud aan de streep.

Ewout Dumon kon zijn matige start nog omzetten in zilver op zijn 110mH.  Clubgenoot Robin Goossens zag zijn race eindigen op plaats 4.

Het was werkendag voor Robin Van Damme bij de 400mH.  Maar als je naar huis mag met een zilveren KVV medaille kan je niet ontevreden zijn.

Jente Hauttekeete zag zijn 3 pogingen op een nieuw PR PSS in rook opgaan maar mocht toch pronken met zilver en 4,60m.

De laatste medaille was voor Lars Coene en discus, brons werd het.  Jongere werpers en de gewichten van de tuigen, het is niet altijd evident.  Nu zijn PR/CR vorige week op de micro meeting in Oordegem met z’n 1,75k schijf schreef hij vandaag nog een CR bij op de tabel met het 2kg tuig, 47.52m als nieuw KAAG’s beste.

Lore Quatacker werd in haar finale 7e op de 800m en Vie Lucas knalde haar hamer op plek 5 in het Lebbeekse gras.

 

Zij die binnen het corona blokje van de fotograaf vielen kunnen hier een paar schots bewonderen.