Zomertrainingen voor G-atleten

***   Gent 24 juni 2021   *** 

 

Beste G-atleet of toekomstige G-atleet,

KAA Gent Atletiek wil een prille werking voor personen met een fysieke of visuele beperking stevig uitbouwen. Voor jongeren en volwassenen. We mogen de rem van de coronaperiode stilaan lossen en mooi gebruik maken van een vernieuwde atletiekpiste op de Blaarmeersen.

We hebben twee trainers die mekaar zullen aanvullen, aflossen en bijstaan: Mieke Van Thuyne en Natan Decoutere. Mieke is ook trainer bij de Vlaamse Atletiekliga en zal de  Vlaamse ploeg voor de OS in Tokio begeleiden. Natan is trainer in opleiding, met een degelijke scholing op gebied van fysieke ondersteuning en revalidatie.

 

Vanaf  donderdag 24 juni 21 starten de KAAG G-trainingen opnieuw op regelmatige basis.

 

Wheelers en racerunners:

Elke donderdag van 16u45 tot 18u op de buitenpiste in de Blaarmeersen in Gent (atleten zonder materiaal melden zich om 16u30).

T.e.m. do 22 juli zal Mieke de trainingen geven (regelmatig samen met Natan), daarna neemt Natan over tot Mieke in oktober terug zelf aan de slag kan.

 

Lopers met een fysieke of visuele beperking:

Vanaf zaterdag 17 juli elke zaterdag van 9u00 tot 10u30 op de buitenpiste in de Blaarmeersen in Gent. 

Natan zal deze trainingen geven.

Gezien de zaterdagtrainingen pas 17/7 kunnen heropstarten zullen de komende 2 donderdagen (24/6 en 1/7) de lopers kunnen aansluiten op de training van de wheelers (Natan zal één groep training geven, Mieke de andere).

 

En ook dat nog…

Aan onze gekende leden zeggen wij dat zij zich opnieuw kunnen melden en met de trainers afspreken wat zij nog van dit seizoen willen maken. Wij zullen met het bestuur een deal afspreken over het lidgeld, dat sommigen al betaalden en anderen nog niet.

Nieuwkomers zijn ook welkom. Iedereen kan 2x gratis aansluiten. Daarna dient de atleet ofwel lid te worden van de club KAAG ofwel 5 euro/training aan de club te betalen.

Wheelers die wensen aan te sluiten en niet over eigen materiaal beschikken dienen vooraf een mailtje te sturen naar Mieke (mieke.van.thuyne@telenet.be) en Natan  (natan.decoutere@student.howest.be).

Ook atleten van andere windstreken in Vlaanderen zijn welkom, individueel of met hun coach/prothesist… We zetten ze graag op weg met tips en tricks om zelf in hun thuisomgeving mee aan de slag te gaan.

Geïnteresseerde coaches zonder atleten zijn natuurlijk ook welkom.

Wheelers die triatlons afwerken als doel hebben, zijn eveneens zeer welkom om de wheelertechniek goed onder de armen😉 te krijgen.

Voor alle andere vragen omtrent de G-atletiek bij KAA Gent: André De Decker (andre.dedecker@telenet.be)