Nieuw in het bestuur

Robin Goossens

***. Gent 30 juni 2021. ***

 

Robin is de naam. Nieuwste en meteen jongste lid van de raad van bestuur van onze club. We maken even kennis.

Robin Goossens begon aan atletiek bij AV Lokeren, waar hij de jeugdcategorieën doorliep en ook een tijd jeugdtraining gaf. Toen hij het trainen zelf wat serieuzer nam en in Gent kwam studeren, is Robin overgekomen naar KAAG om met Koen en Patricia te trainen. Met hen heeft hij zijn PR’s stevig kunnen verbeteren en werd hij zelfs Belgisch Kampioen bij de beloften op de 110m horden. Ondertussen traint hij  verder bij Jessica en Melanie en dat lijkt ook goed te verlopen. Op de Belgische kampioenschappen van het laatste juniweekend liep hij in de reeksen naar een nieuw PR op die 110H (en niet op 400H zoals de jongste nieuwsbrief van de club vermeldde), om op zondag 6e te eindigen in de finale. (Leuke noot: in datzelfde weekend sprong zijn zus Zita zich Belgische kampioen met 1m90. Maar dan spreken we over een andere club natuurlijk)

Robin studeerde rechten en combineert nu werk als jurist in de kunsten met studies kunstwetenschappen. Op de foto ziet hij er een beetje streng uit, maar zo zegt hij zelf, dat was de focus voor de wedstrijd. Als bestuurder belooft hij een iets vriendelijker imago.

Proficiat en succes gewenst, Robin.