RCG begin vakantie meeting 30 jun

Mooie opkomst uit alle KAAG categorieën op de zomerse begin vakantie meeting op RCG.  Nu ja vakantie was het wel, maar zomer nog allerminst, zo nu en dan een te natte bui en een wisselende wind hinderde vooral de sprinters tot kleurrijke prestaties.  Uit alle hoeken van onze club kwamen we naar Gentbrugge, van het jonge Blaarmeersen cadetten geweld tot de vurige sprintgroep van Jessica, een talentvolle groep uit Laarne tot een hoog uit de kluiten gewassen springer uit Lembeke.  Het mooie programma en de niet alledaagse 300 maar vooral 600m inspireerde velen.

Wie wat waar juist behaalde kan je hier uitgebreid onderzoeken en ontdekken.

Atleten in de kijker waren Annelouk Lodewijks uit de JC stal en Jade Cuvelier die respectievelijk het scholieren en het cadetten CR op de 600m in hun portfolio staken.

Beelden Van Jade haar finale 300m zijn hier te bewonderen.  Op onze youtube site zijn vele hoogtepunten en al een mooi archief van tal van onze toppers opgeslaan.  Hebt u ook beelden van een knappe of opmerkelijke KAAG prestatie (graag in landscape formaat, niet in portrait) stuur maar door.

Een aantal sfeerbeelden in foto formaat.