Dubbele Date op 28 & 29 augustus

Het atletiek seizoen loopt, springt en smijt zich ondertussen als vanouds.  De kwakkelzomer/vakantie willen we echter met een dubbele knaller op eigen terrein afsluiten.  Op zaterdag 28 augustus organiseren we terug het PK aflossingen, altijd een feest voor jong en …. ‘minder’ jong.

Alsof we er na 1 dag net de opwarming opzitten hebben steken we geruisloos door om op zondag 29 augustus onze voormalige interregio voor de jeugd in de startblokken te zetten, in dit corona jaar als ‘gewone’ jeugdmeeting. In de voormiddag komen de kan/ben aan de beurt in de door de Val opgesmukte formule. In de namiddag laten we het pup/min geweld los op ons Blaarmeersen terrein.

Link met uurrooster en meer kan je hier vinden.

Dat het soepel verlopen op zo een meeting enkel dankzij de onuitputtelijke kracht van talrijke vrijwilligers kan vragen we wie kan wil en of durft nu al een berichtje te sturen naar kaag@val.be om uw naam op te geven om één of meerdere van de talrijke shift(s) op u te nemen.

alvast mega sportief bedankt