KVV Cad Schol Grand Cru

Vandaag vond in Deinze onder prima weersomstandigheden en perfecte organisatie, incl live streaming, waarvoor dank, het VAL kampioenschap cadetten en scholieren plaats.  Met dertig geplaatste deelnemers waren we niet alleen de grootste club maar vooral ook de grootste slokop op het podium.  Maar liefst 23 medailles werden corona vriendelijk aan KAAG atleten afgegeven, 9x goud, 6x zilver en 8x brons.

Grootverdieners waren Camille Sonneville (cad), die na te lang blessureleed weer helemaal zichzelf is en met 2x goud aan de haal ging (ver – 80h).  Fenomenaal hierbij was haar overwinning in het verspringen waarbij ze zich met een ultieme poging ook in de KAAG geschiedenisboeken sprong 5,83m is de nieuwe beste all time in de KAAG CR ranking.

Snelheidsduivel Rune Dhondt (cad) liet zich in de 100m finale, na een mindere start, nog net de gouden kaas van tussen haar broodje snoepen maar kon dit op haar 200 ruim rechtzetten en met een trotse gouden medaille pronken.

Nagenoeg zelfde parcours voor Senne De Vos (schol) die ook na een mindere start brons mocht opspelden en dat als inspiratie zag om op 200m naar goud te knallen.

Ine Impens gaf iedereen het nakijken op een sterke gouden 300h en deed het daarna op een zilveren manier bij 80mh.

Ook Yelena Boone (schol) mocht 2x naar het podium trekken, zilver bij HSS en goud bij ver.

Tenslotte was Finn Coene (cad) bij de twee verdieners, brons bij verspringen werd even later ook zilver bij speerwerpen.

Toch ook een extra pluim voor de kersverse Vlaamse kampioenen, Sem, Victor, Maite.

De nog niet vernoemde zilveren runners-up; Alexander & Guust en fijne bronzen laureaten; Milan, Noah, Jade, Lieke, Amelie.

Op naar de aanstormende BK’s KAAG is er klaar voor.

 

foto album

Val Stream

YouTube