Teuntje geeft een steuntje

Een tijdje terug, in volle coronatijd, hebben twee jonge studentes in de vorm van een sociaal schoolproject een actie opgezet ten voordele van de G-atleten van KAAG. Bedoeling was een som te verzamelen om passend trainingsmateriaal aan te kopen.

Hun project was op het einde van het schooljaar, mede door de coronahinder, niet volledig afgerond. Wij kunnen het zelf afwerken. Het is zeer laagdrempelig. Hoe werkt het?

In een leuk boekje staan 25 varkentjes afgebeeld. We vragen aan een vermoedelijk milde schenker of hij/zij een varkentje wil wassen (= krassen). Zo ken je toch wel een paar mensen? Wie krast doneert 0.50 of 1.00 of 2.00 of 3.00 euro voor ons goede doel. Dat zie je pas na het krassen.
Wil jij zo’n boekje bijhouden en er mee rondgaan? Een volgekrast boekje levert 50 euro op. Er zijn nog een beperkt aantal boekjes beschikbaar op het secretariaat of bij andre.dedecker@telenet.be.
Niks aan te verliezen, gewoon doen!