PK aflossingen 28 aug

Maar liefst 747 dappere aflossers zakte af naar onze Blaarmeersen track.  Een zondvloed die de digitale ochtend motor een beetje deed sputteren maar eens die verwerkt werd menig stokje vlotjes doorgegeven.  De weergoden waren ons ook redelijk gedienstig en het was bijtijds genieten van de aanmoedigende golven die van de volle tribune rolden.

Een PK klinkt misschien niet zo voluit als een BK maar het bijhorende schildje kan nog menig atleet bekoren tot grootse daden en er waren dan ook races op het scherp van de snee.  Fun, zeker nu het na al die corona maanden eindelijk ook terug een beetje meer mag zijn.

140 KAAG dapperen van pupillen tot en met masters vormden ploegjes om het beste van zichzelf te geven, aflossingen, atletiek is ook soms ploegsport.

Een ploegsport is het zeker ook op vlak van organisatie, zonder de helpende handen van de talrijke vrijwilligers is zo’n massa evenement niet te dragen.  Langs deze weg dus ook een welverdiende dank u allen.

Er waren ook een karrenvracht successen, elk met z’n eigen heroïsch verhaal, menig CR mocht bijgewerkt worden, de uitslag hiervan is na te tellen op atletiek.nu

Atletiek terug een feest

 

video