BK Cad/Schol Lier 11-12 sept

Het zijn drukke tijden voor al wie cadetten en scholieren bloed heeft.  Vorige week nog het adembenemende aflossingen BK, dit weekend waren we te gast in Lier voor 2 dagen top BK cadetten en scholieren.

En of we weer top waren, we scharrelden, als ik me niet mistel, maar liefst 17 medailles mee naar Gent en omstreken en waren ook nog in tal van spannende finales aanwezig.

Leuk als we op een van de meest hoogstaande BK’s ooit mee de toon mogen zetten, of zoals ze op de Val site vertellen, “KAAG oppermachtig bij de cadetten”

Sta me toe dat ik op dit late uur na 2 dagen stressen, juichen en hollen het bij een oplijsting zal houden.

Op zaterdag was er goud voor Maite Potvin bij hoog, en dubbel goud voor Camille Sonneville op horden en bij ver.  Zilver mocht Finn Coene ophalen bij 100m, Rune Dhondt op 200m, Ine Impens op horden en Lieke Van Moorhem bij hinkstap.  Brons viel te eer aan Jade Cuvelier op verspringen en scholieren brons voor Helena Boone bij verspringen.

Op zondag mochten op het hoogste trapje aantreden scholier hoogspringer Viktor Van Aerde, steeple cadet Sem Serrano en een 2e plak en nu de enige echte gouden voor Ine Impens op de 300h.  Ook Rune mocht een 2e keer een zilveren medaille halen nu op de 100m. Yelena Boonen sprong in de scholieren hinkstap bak ook naar een knappe zilveren plek. Last but not least was er op zondag bronzen trots voor Senne De Vos 200 scholieren, Alexander Barbio 300m horden cadetten en Amelie Sonneville o de 400m scholieren horden.

hier kan je alvast het een en het ander herbeleven KAAG youtube BK cad/schol

Foto’s staan HIER