BK/KVV master Ninove 18-19 sept

Drukker drukker drukst, zo kan je dit weekend wel omschrijven, ook de “jeugdigsten” van onze club mochten zich op bet BK (en voor de na corona gelegenheid ook KVV) masters meten met hun leeftijdgenoten op het BK/KVV voor masters in Ninove.

Tussen alle communies door konden zich toch nog een paar papa’s en mama’s vrij maken om naar Ninove te trekken.

Op zaterdag zagen we in het KAAG blauw optreden Rida Guerval net te laat om het 800m M40 podium te halen (4e).  Paul Demets die zijn 2 rondjes voor 800 poëtisch afhaspelde op zijn 800 M50 en er een 9e plek aan overhield.  Michael Borremans (M55) zocht zijn snelle benen op de 200m en kreeg een 6e plek cadeau.  Petra Van Damme (w40) ruilde het langere werk op de weg nog eens in voor het snellere horden gebeuren op de 400m en kreeg er zilver voor als beloning. en de mooiste bloemen op dag 1 gingen naar Hilde Lauwers (W50) die goud verdiende voor haar 400m.

Meer podia op zondag.

Ronny Coene mocht zich al heel vroeg uitleven in de zandbak voor M50 HSS en kreeg als ontbijt een gouden BK/KVV medaille.  Even later op de dag mocht hij (ik dus) ook nog eens brons ophalen voor M50 400m.  Ridha Guerfal trok met een strijdplan naar de 1500m hij zou deze keer niet de medaille van tussen zijn boterham laten pikken. En zo gebeurde, na een aandachtig goede tactische wedstrijd snelde hij naar een verdiende bronzen beloning.  Christ Willems dacht conditioneel iets minder te zijn, maar dat kon haar niet beletten op het langste piste nr voor de dames W50 5000m een zilveren podiumplaats te veroveren.  En tenslotte zag Carine Geiregat W55 haar seizoensdebuut op 200m veranderen in een bronzen mediale.

Proficiat aan ons allen.