Crosscup Relays 24 okt.

Veel schoon blauw vandaag op de wat-was-dat-lang-geleden-nog-eens-cross en wat voor één. De seizoensopener is zoals steeds de crosscup relays in Berlare. Je kon behalve door de modder en het zand weer over de koppen lopen daar aan het meer. Het is altijd een beetje koffiedik kijken, hoe is de conditie, wat deed de concurrentie in de lange corona break? En vooral nog niet eens veel weken terug stonden we nog gezellig in het ‘zomerseizoen’ met het PK.
“Niet te vroeg pieken he coach!” “het zijn patsers” zei coach JC als hij zn winnende cadetten trio op het podium zag klimmen. Eerder hadden de miniemen jongens hen dat al voor gedaan, en zouden ook de scholieren de gele trui mogen aantrekken, ongeziene blauwe weelde dus op dit nationale forum. Maar vooral veel blije gezichten, ze mochten eindelijk nog eens. Ook een aantal debutanten zagen dat het lastig maar toch wel leutig kan zijn in de “wei”. Laat de winter maar komen, cross KAAG is er klaar voor.

en nu met z’n allen de schoenen, poetsen, maar na een zonnige dag als vandaag nemen we dat er graag bij.

de foto’s

de uitslag