Jente ‘Gentse Jonge Sporter 2021’

***   Gent 11 maart 22   ***

Op de Gentse Sport Awards die gisteren hun laureaten vierden kwam onze Jente Hauttekeete er als winnaar uit in de categorie Gentse jonge sporter van het jaar (<21)

Een mooie waardering voor zijn strakke seizoen.

Proficiat aan heel het team

De winnaar aan het woord:

Bij de awards was het nog spannend afwachten wie de winnaar zou worden. De tegenstand was sterk met een roeier (Aaron Andries) die ook europees en vice wereldkampioen is geworden. En de opluchting was groot als ze mijn naam afriepen. Het is een mooie erkenning voor het harde werk en vele trainingen afgelopen jaar. Achteraf kwamen Aaron en zijn trainer nog even naar mij om me proficiat te wensen, wat ik enorm apprecieerde. We hadden het erover dat atletiek en ook roeien veel te weinig aandacht krijgt op tv en in de media, vergeleken met voetbal en wielrennen. Ik hoop dat door mijn winst de atletiek nu ook ietsjes meer wordt vermeld en minder moet onderdoen voor voetbal, wielrennen,…