Doctoraatsstudie SPIDI

In maart lanceerde de Vlaamse atletiekliga de campagne ter preventie van eetproblemen binnen de atletiek (www.atletiek.be/eetstoornissen). 

Binnen dit actieplan ondersteunt de Vlaamse atletiekliga mijn doctoraatsonderzoek met als thema de ontwikkeling van een atletische identiteit in relatie tot een positief lichaamsbeeld en het eet- en beweeggedrag van een atleet.  

 

De VAL verspreidde reeds de oproep om de flyer (in bijlage in pdf en JPEG) via de atletiekclub online te verspreiden. Dit kan via de website van de club, via de nieuwsbrief of via sociale media zoals instagram en/of Facebook. Alvast bedankt indien u dit reeds heeft kunnen opnemen. Indien de atleten van uw club nog niet op de hoogte zijn, mag ik u dan vragen om de flyer in bijlage te verspreiden? 

Hoe meer vragenlijsten we ontvangen, hoe meer we in de toekomst preventief atleten en trainers op vlak van mentaal welzijn kunnen ondersteunen. 

 

Deze week zal u ook de poster in uw brievenbus ontvangen. Wij vragen u om de poster in de kantine van de atletiekclub te hangen tot en met 20 april

 

Alvast bedankt voor uw tijd en medewerking.

Indien u vragen heeft, mag u mij zeker contacteren.

 

Vriendelijke groeten,

Hanna Aerts

 

 

Doctoraatsstudente KU Leuven

Psychologe – bewegingswetenschapper