BVV en Interclub atletiek in team jasje

Terwijl sommigen de ‘Belgische lente’ ontlopen en warmere plekken opzoeken om het seizoen in optimale omstandigheden voor te bereiden, klopt dat zelfde seizoen steeds nadrukkelijker op de deur.  Een eerste wapenfeit is hierbij, los van het PK voor AC, de BVV voor de jeugd of de interclub voor alle andere categorieën.

De jongsten, lees pupillen en miniemen, beginnen er dit weekend al aan met hun kwalificaties.  Het is even stil geweest in BVV land maar wat hebben we al een mooie geschiedenis geschreven in het BVV logboek.

Een paar sfeermomenten worden mooier naarmate ze ouder worden op onze YouTube pagina.  Deze wil ik alvast nog eens in de spotlights plaatsen.  In 2015 wisten we ons met zowel de jongens als de meisjes te plaatsen voor de grote finale in september.

Dit was het ondersteunende busfilmpje op weg naar die finale busfilm

Dat jaar brachten zowel de jongens als de meisjes de BVV mee naar Gent, een nog nooit geziene performance.

De sfeerfilm van die dag  Finale 2015

Dat en vele andere verhalen zijn terug te vinden op ons Youtube kanaal, ook op Flickr kan je sfeerbeelden en ander moois herbeleven.