BVV kwalificatie jeugd, net niet en zeker wel

Het zomer seizoen is bij deze gestart.  Dit weekend was het direct alle hands on deck voor de BVV pupillen en miniemen kwalificaties.  Op zaterdag mochten onze meiden de wei in in Ninove.  In post corona tijden en met de paasvakantie in het land niet evident om alle proeven bezet te krijgen.  Onze meisjes toonden echter dat ze uit het goede buffalo hout gesneden zijn en moeten met een mooie derde plek helaas nipt de finale eind september missen.

De jongens wisten dus wat hen te doen stond op hun kwalificatie vandaag in Vlierzele, top 2 halen en hun ticket voor 24 september was binnen.  Niet zo simpel als het schrijft helaas.  Maar the boys will be boys en ze lieten er geen twijfel over bestaan.  Met top 3 in alle disciplines (5/10 overwinningen) bij de miniemen en 6 2e plekken bij de pupillen stelden ze niet alleen de kwalificatie veilig maar snelden ze met groepswinst misschien wel als een van de favorieten naar de finale van 24 september.

Zet het maar alvast in de agenda 24 september 2022 Finale BVV met de KAAG boys.

 

Hier alvast de uitslag Boys en Girls