Winderig het nieuwe seizoen in, PK dag 1 Beveren

Eindelijk mochten we terug de echte weide in, na een herstart deze winter was de outdoor piste toch een hunkeren.  Na een verwarmend indoor seizoen stond vandaag voor de meesten de outdoor seizoensopener op de kalender.  Direct een PK, maar vooral toch een waardemeter hoe het recente trainingsvolume en de winterarbeid onze vorm- en progressie curve in de macht hebben.  Het seizoen is nog lang en de prijzen … worden bij deze ook al een beetje in het seizoensbegin voorzien.

Met 42 KAAG dapperen trokken we in Beveren niet alleen ten strijde tegen het O-Vlaamse kruim, maar ook de wind was een te duchten tegenstander.

We komen traditioneel goed voor de dag op PK dagen en ook nu waren we een lekkere slokop.  Met maar liefst 30 medailles (10 kampioenen) slijpen we de degens voor dag 2 morgen te Ertvelde.

Foto’s