Zonnige volle KAAG Podia PK Dag 2 Ertvelde

Als de wind van PK dag 1 even een klein beetje afneemt en de zon iets meer z’n kracht kan tonen komen onze atleten nog beter uit de startblokken…

Zo gebeurde op dag 2 van het PK in het nog steeds winderige, maar vaak toelaatbare wind, … lees maar zonnige Ertvelde.

Met 41 KAAG dapperen bonden we de spikes aan, wie had het feestje van de medailleoogst van gisteren goed weten te verwerken of wie maakte op dag 2 zijn of haar seizoens debuut?

Die oogst van gisteren konden we toch niet herhalen? Euh neen? Jawel hoor….!!   Beter nog we overtroffen de buit van gisteren easy.  Met maar liefst 16 provinciale kampioenen staken we er denk ik wel een beetje bovenuit.  Hoe jonger de atleten hoe meer volk in de disciplines, maar net daar hebben we een hele sterke lichting.  Hou de namen Ine Impens, Camille Sonneville, Maite Potvin, Finn Coene, Luka Afschrift en andere jonge veulens maar op de radar met minstens 2 PK titels op de weekend teller.  Maar ook de gevestigde waarden toonden dat ze klaar zijn om er een grand cru jaar van te maken.

Als mijn boekhouding klopt verzamelden we in Ertvelde 35 medailles, 16 titels, 8x zilver en 11 bronzen beloningen.  Ik durf het bijna niet samen te vatten, maar 65 medailles op 2 dagen, ik denk dat dat redelijk veel is.

Laat het seizoen maar komen KAAG is er denk ik klaar voor.

foto’s dag 2