Verwarmend KVV Cad/Schol op komst?

15 augustus is al jarenlang met fluo in elke cadet en scholier zijn of haar agenda voorzien, de traditie wil dat daar het VAL kampioenschap of KVV de deur open zet naar een maand vol toptreffen.

Of wat dacht je van KVV 15 aug in St-Niklaas, BK MK 20-21 aug in Tielt, PK aflossingen 27 aug in Aalst, memorial 2 sept, BK aflossingen 4 sept, BK individueel cad/schol 10-11 sept Lebbeke.   En voor wie nog adem genoeg heeft PK MK 17-18 sept in Deinze of als je al iets meer ervaren bent KVV master 17 sept Brugge, BK jun/bel 17-18 Kortrijk.  Of voor de jeugd, finale BVV op 24 sept en traditie getrouw ook Nijvel criterium des jeunes op diezelfde dag.

Je merkt na een warme maar rustige zomer komt er een stormachtig verwarmend atletiek najaar onze richting uit.

Af te trappen met het KVV waar we maar liefst 22 geselecteerd KAAG cad/schol indianen in de strijd werpen.  Hoe ze het er vanaf brengen en wat ons KAAG talenten en toppers latere kampioenschappen meegraaien lees je allemaal op deze website.

Results KVV

YouTube KVV Cad/Schol

Foto’s

Stay tuned