Strakke aflossingen in Aalst

Op zaterdag  27 augustus was er het PK aflossingen in Aalst.

Succesvol voor onze KAAG delegatie maar vooral een fine-tuning voor het BK aflossingen van volgende week.

Met 64 blauwen op een totaal van 711 deelnemers ben je wel aanwezig maar kan het toch altijd beter.  Vooral de jeugd bleek nog in vakantiemodus te zijn en kreeg maar weinig volk naar Aalst.  Het lijkt wel een post corona trauma, maar de herstart van de massa’s jongeren lijkt niet enkel in onze club een probleem.  Kleine groep blauwe jeugd dus maar wel nog een knappe overwinning op de 4×80 voor de miniemen meisjes en de jongens die net naast een medaille op de 3×600 grepen.

Van cadetten over scholieren, senioren tot masters (al gaven die laatsten voor deze editie verstek), van 4×100 tot 4x1500m we hebben bij KAAG wel een traditie om sterke aflossingen in stelling te brengen.  Ook in deze editie mochten we met heel wat eremetaal pronken.  Maar zoals hier hoger beschreven is dit vooral een opwarming voor het grote nationale werk volgende week op het BK aflossingen.  Hier is de tegenstand vaak heel variabel of is er nogal eens een experiment tot het nemen van dit of ander clubrecord.

Laat me daarom toe een opsomming te maken van de oogst.  De cadetten mannen en dames waren primus op 4x100m.  De cadetten en scholieren jongens trokken dan weer aan het langste eind in de 4x800m.   De senioren mannen hadden dan weer de nodige successen op de 200-800 en 4x400m mix.  Net niet, maar toch mooi zilver, was voorzien voor de heren 4×100 en de dames 4x400m en de mannen van net iets meer adem mochten de middag op de 4x1500m afsluiten met brons.

Al bij al een goede oefengalop naar het hogere doel van komende.

Wie een KAAG cr liep, wees aub zo vriendelijk op de knop op de desbetreffende pagina te klikken.

 

we zagen dat het weerom goed was

sportieve groet

tot de volgende…

 

 

uitslagen

Foto’s

Video’s