Sociale media KAAG, volg en deel ons!!!

Meer dan ooit kleuren sociale media ons dagelijks leven.  Ook bij KAAG zijn we vol op die trein gesprongen.  We proberen op talrijke kanalen het reilen en zeilen binnen onze sportclub zo goed mogelijk in kaart te brengen en te promoten.

Voor u, onze trouwste fans en sympathisanten tot de aandachtige atleten en hun naasten, allen vinden we trots en genoegen in ons online naslagwerk.

Maar u kan meer doen, door het delen en verspreiden van onze posts, foto’s en filmpjes brengt u de club nog meer in de digitale picture.  Zo worden er nog meer mensen betrokken bij onze club en gaan de leuke prestaties en avonturen van onze atleten nog ruimer de wereld in.

 

Onze socials:

Onze website  waar ruimere verslagen en artikels u meenemen naar de piste alsof u er zelf bij was.

Facebook  voor up to date posts rechtstreeks van op het veld.  Delen is toegestaan!!

Instagram waar de jeugd thuis is, … hun speeltuin.

Youtube waar filmpjes online komen nog voor het zweet de kans kreeg om op te drogen.  U kan de URL van elk filmpje kopiëren en invoegen in uw eigen sociale media.

Flickr waar menig KAAG verhaal in foto’s samen gevat kan worden.  U kan elke foto met ons discrete watermerk gratis downloaden en op al uw media posten of de url invoegen in uw berichten.

 

Samen zijn we KAAG