Verwarmende eerste KAAG indoor

Aan de effectieve temperatuur zal het niet gelegen hebben, de ventilatie zorgde voor cross temperaturen binnen, een jas of trui was geen overbodige luxe.  De prestaties zo vroeg op het seizoen, van de toch wel talrijk opgekomen atleten, waren wel meer dan verwarmend.  Met 416 trokken we naar de topsporthal waarvan maar liefst 80 KAAG atleten, met dank en proficiat aan u allen.

De jeugd zette kort na de middag talrijk zijn beste beentje voor, maar in het tussendeel was er plaats voor een speciaal demo nummer AC.  400mh was in België tot nu toe nog nooit voorzien/gezien.  Het was even zoeken hoe of wat maar aan enthousiasme bij de ingeschreven deelnemers alvast geen gebrek.  Dit is wat ons betreft wellicht wel een blijver.

In de late namiddag trokken ook een pak AC atleten hun spikes aan om nog net voor de examen al eens te testen hoe goed de winter prep hen al in de juiste vorm bracht.  Het leverde ons alvast een paar hoopgevende en soms wel onverwacht leuke sportieve momenten op.

Ik zou zeggen, …

op naar de volgende.

 

de uitslag

Foto’s

Video