PK geslaagde goede voornemens

Zondag stond de eerste wedstrijd met inzet op de 2023 kalender.  Na een aantal nobele voorbereidingswedstrijden was het deze keer een eerste keer in een lange rij deze winter voor menens met het PK indoor.  Met 58 blauw-witten waren we net niet de grootste vertegenwoordiger onder de 904 deelnemers.  Met een ruwe telling van 33 medailles waren we zeker en vast alweer de grootste slokop in onze nagenoeg thuisbasis.  Dertien leeuwtjes mochten de onzen ophalen, waarbij een aantal gevestigde waarden zoals Camille, Luka, Sem, Jente of Ewout maar ook een paar nieuwe gezichten aan het KAAG firmament.  Helena wist bij de cadetten dames zowel de 60 als de 200m kroon te veroveren.  Ook wedstrijddebutant Mathias verbaasde menig door in zijn allereerste wedstrijd ooit brons mee te nemen bij 60m scholieren. Nog steeds kersvers KAAG lid Kamiel mocht bij kogel scholieren als primus het podium op.  Ook een paar toppers die terugkomen uit allerlei blessures toonden dat ze stilaan terug naar hun oude niveau toegroeien.

Ook de nodige aandacht voor 2 debuterende KAAG toppers.  Elena Defrère trok voor het eerst haar blauw-witje wedstrijdtruitje aan en mocht even later met een indoor PR het goud ophalen.  Lars Van Looy haalde bij hoog, ondanks een ietwat opspelende rug en een korte aanloop, toch 2,07m uit de spikes.  Uitkijken naar meer lijkt me.

Op naar de volgende…