Heb jij emo-foto’s?

***   Gent, 21 januari 2023   ***

In het voorjaar hopen wij een mooi project klaar te hebben. Wij gaan een boekje uitgeven met diverse korte schrijfstukjes over atletiek.
Daarnaast willen we het boek nog verrijken door tussen de teksten mooie KAAG-foto’s te plaatsen die iets emotioneel uitstralen.
De foto’s moeten voldoen aan volgende voorwaarden:

  1. Van goede kwaliteit zijn.
  2. KAAG moet herkenbaar zijn (ook al is het op een subtiele manier).
  3. De een of andere emotie uitstralen (vreugde, verdriet, ontgoocheling, concentratie, inspanning, samenwerking of nog andere emoties).
  4. Podiumfoto’s komen niet in aanmerking.
  5. Zo origineel mogelijk zijn in hun compositie.

Let op dat wij het hebben over allerlei emoties. Dus niet alleen de emotie-uiting bij een overwinning of een goede prestatie. Een sprekende lach is ook een emotie. Twijfelende ogen eveneens. Een troostende hand op de schouder ook.
Weet dat niet alleen competitiefoto’s aanvaardbaar zijn, ook beelden van trainingen of recreatie. Leielopers worden dus ook verwacht! Niet vergeten: ook trainers, officials en zelfs supporters (op voorwaarde dat een KAAG-element herkenbaar in beeld is en de atletiekcontext duidelijk is).

Wij gebruiken alleen foto’s waarvoor wij van jullie toestemming hebben. Wellicht zullen niet alle foto’s die jullie ons toesturen worden weerhouden voor publicatie.

In de hoofding zie je nog een eenvoudig voorbeeld van jonge atleten die samen plezier beleven aan hun sport. Dergelijk beeld komt ook in aanmerking.

Stuur jouw selectie (maximum 3 foto’s per KAAG-lid) naar andre.dedecker@ telenet.be

André De Decker en Johan De Vos