KVV AC meer dan 4x prijs

4 keer mochten onze blauwen het podium beklimmen, 1 titel op de 1500 voor Lore en 3x zilver voor Rani op de 60m vlak bij de dames, 3000m zilver was er voor scholier Sem en Elena was in het zog van het BR van haar collega netjes the best of the rest.

Maar er was meer.

Rani klokte niet 1 maar 2x sneller (reeksen en finale) dan haar vorige CR en dook met 7″41 weer een beetje dichter bij de gehoopte 40 grens, misschien volgende week in hoog gezelschap op de Ifam.

Lore ging er als een speer vandoor en zorgde ervoor dat ze alleen op de zege foto’s stond.  Uitkijkend naar BK met alle toppers vooral hier.

Elena ging met een nieuw indoor kogel PR knap door op haar stijgende vormcurve en werd na het legendarische BR van haar collega netjes 2e.

Sem had op de 3000m niet zo zeer oog voor de medailles, mocht natuurlijk moest het er op aankomen, maar had driest zijn zinnen gezet op het BR scholieren 3000m.  Met wat marge in de eerste ronden en volhouden naar een knappe laatste ronde lukte hij ook in zijn opzet.  Met 8’31″44 mag hij zich trots eigenaar noemen van het BR indoor 3000m scholieren.

Zoals de titel al verklapte, er was meer dan 4 prijzen

 

op naar de volgende…

 

de foto’s van het KVV AC

videoland