Etixx webinar op 8 maart

Beste KAAG atleet

Een goede voorbereiding in aanloop naar jouw volgende sportieve doelstelling is van cruciaal belang want een voorbereid sporter is er twee waard.

Net in deze voorbereiding willen wij met ETIXX jou optimaal ondersteunen.

Daarom nodigen wij je graag op woensdag 8 maart om 19u uit voor onze nieuwste webinar waarbij we dé ultieme formule voor betere sportprestaties met jou zullen delen. Het belooft een boeiende en interactieve infosessie te worden waarin we dieper ingaan op gezonde dagdagelijkse voeding en sportvoeding, en hoe je deze het best kan inzetten om beter te presteren.

Al plannen op woensdag 8 maart? Geen paniek want de webinar wordt opgenomen en de dag nadien naar alle sporters verstuurd die zich hebben ingeschreven. Hierdoor kan je de webinar nadien herbekijken op een moment die voor jou meer geschikt is.

Inschrijven met deze link

We hebben een unieke clubcode op de website van Etixx

Onze code is KAAGENT

Als leden deze code valideren in hun winkelmandje, krijgen ze 30% korting op hun volledige Etixx bestelling.

Alvast bedankt