Top KAAG weekend

Op verschillende fronten actief en op verschillende fronten scoren, zo kan je het afgelopen weekend best samenvatten.  Er was niet alleen het BK cross in Laken maar ook onze eigen aflossingsmeeting in de lokale topsporthal.  Overal waren onze atleten in the picture.

Al heel de winter was hij ongeslagen in de crosscup bij de scholieren, zou hij ook de kers op de taart weten te zetten en zijn titel weten te verlengen op het BK in Laken?  Met die vraag trok Sem naar de lastige maar selectieve omloop onder het Atomium.  Van bij de start, de hellende strook waar je zelf bij klaarlichte dag het licht kan uitdoen, liet hij zijn concurrenten weten dat er maar 1 favoriet was.  “Semmeke Semmeke Semmeke wat doe je nu?”  “Awel mijn BK titel verlengen he!!” Na 12’05” was de taart compleet.  Wat een winter, eentje om in te kaderen en later aan de kleinkinderen te vertellen bij het haardvuur.

Ondertussen was het ook meer dan gezellig druk op de afsluitende indoormeeting in de topsporthal.  Met 811 waren we finaal ingeschreven.  Eerst de eer aan de jeugd later ook met aanvulling van AC.  Traditioneel afsluitend met uiterst sfeervolle 4x200m en ook terug 4x400m.  Misschien iets minder oudere atleten, maar zij zagen hun seizoen al eindigen met hun BK en hebben alle stevens al naar de zomer gericht.  Maar de afwezigen hadden zoals steeds ongelijk.

Mag ik zo vrij zijn 2 uitzonderlijke prestaties van onze atleten nog eens extra in de bloemetjes te zetten?

Onze scholieren dames ploeg, boordevol talent dat weten we al even, slaagde er niet alleen in het oude KAAG CR met maar liefst 3″ te verpulveren maar lukte er ook in het BR (Belgisch record) voor clubteams naar de geschiedenisboeken te lopen.  De nieuwe landelijke beste clubtijd op de 4x200m bij de scholieren dames is nu 1’41.21s. Jawadde dadde.

Over verpulveren gesproken!!  Vorige jaar konden we met trots melden dat onze scholieren heren het nationale record hadden gelopen op de 4x400m indoor.  Dit jaar mogen we over de daken schreeuwen dat ze hun oude tijd met maar liefst meer dan 10″ verbeterden tot de nieuwe toptijd van 3’29.83s. Jawadde dadde 2

Het leuke aan heel deze dag was dat het onder goedkeurend oog was van al onze elite atleten en al onze prachtige nieuwe sponsors die meteen te zien kregen waar onze mooie club toe in staat is.

bedankt aan iedereen

 

op naar de volgende…

 

video relays

Sfeerbeelden en podia