Zonnig KAAG op kil PK weekend

Camille, Sten, Kamiel, Jasper, Alexander, Noah, Lowie, Jenna, Amelie, Yelena, Maite, Robin, Sem, Luka, Finn, Guust, Lore, Elena zij mogen zich allemaal 1 of meervoudig provinciaal kampioen noemen na het openingsweekend van het buitenseizoen.  Gure omstandigheden op dag 1 te Ninove, nog steeds uiterst onaangenaam weer op dag 2 in Sint-Niklaas, je zou bijna weer de indoorhal primeren.

Maar wat wel de zon door het dichte regenpak deed gluren waren de mooie openers van onze blauw-witten.  Toch altijd afwachten hoe de winter in de ‘zomer’ overloopt en hoe her en der een stage de benen nog een beetje in zijn greep heeft.  Op een pk is de concurrentie vaak nog niet zooo groot dat het als opener en vooral als barometer voor een leuke ‘zomerstart’ kan dienen.

And so we did, of hoe verklaar je anders 26 (zesentwintig) medailles op dag 1 en 31 (eenendertig) edelmetalen op dag 2?

De weer barometer stond dan wel op … tja hoe heet je zo’n weer? De sportieve barometer voor KAAG was lekker zomers en laat zien dat de onzen klaar zijn voor allerlei bekercompetities die er aankomen de komende weken.  Zelfs 2x kleurde het podium volledig KAAG, bij de 400m dames en bij de 800m scholieren heren.

In het gebulder van de kaag trein toch 1 opmerkelijk resultaat belichten.  Kamiel kogelaar en discus artiest van hobby slaagde er met 18m88 in niet enkel het KAAG scholieren kogel CR te verpulveren, hij mag nu al beginnen nadenken wat mee te nemen in zijn koffer naar EYOf deze zomer.

 

op naar de volgende …

 

Foto’s dag 1

Foto’s dag 2

Film