KVV 18 mei helpende handen

GEZOCHT: enthousiaste, vlotte vrijwilligers met een 💙🤍

Op donderdag 18 mei (feestdag) organiseert KAAG samen met de Vlaamse Atletiekliga het Vlaams Kampioenschap AC (alle categorieën) op de piste van de Blaarmeersen. Voor heel wat atleten is dit een belangrijke wedstrijd en zij zullen er een spannende strijd van maken.

Een goede organisatie is dus een must en dit kunnen wij niet zonder jullie hulp. Vandaar deze oproep: ouders, atleten, vrienden, … die zich kunnen vrijmaken voor enkele uurtjes en onze topatleten aan het werk willen zien, zijn welkom!

Welke taken mag je o.a. verwachten als vrijwilliger:
Inkom, catering eetstand – drank, terrein (o.a. harken verspringstand, kogels terugrollen, …), VIP catering, opbouw (tenten, sectoren uitzetten) op woensdag 17/5

Elke bijdrage is belangrijk voor het goede verloop van het kampioenschap!

We zorgen voor een T-shirt die jullie achteraf kunnen meenemen naar huis! Ook een lunchpakket, tussendoortjes en drank zijn voorzien!

Geïnteresseerd? Vul het inschrijvingsformulier in of stuur een mailtje naar mariowauters@telenet.be of geef een seintje naar 0478/76.59.52

Hierbij de link naar het inschrijvingsformulier waar u een taak en een tijdsblok naar keuze kan aanduiden. Meerdere keuzes zijn mogelijk.
https://app.twizzit.com/…/Vrijwilligers…

Nu alvast bedankt!