BVV waar atletiek een ploegsport mag zijn

Na een druk BVV weekend is het toch even op adem komen.  Zaterdag de pup/min hun vernieuwde BVV editie in Maldegem.  Zondag een titel de verdedigen met de cad/schol in het mooie stadion van DCLA.

Bij de jongste jeugd verweerden we ons als een moedige indiaan en knokten we met een heel jonge ploeg naar een verdienstelijke 5e plek.  Hier en daar was toch wel wat opkomend talent te bewonderen.  Vroeger was je, als je de top 2 niet haalde, vrij in september, wegens enkel de eerste 2 gaan door, maar nu heet het A-B en C finale.  We zullen zien wat het geeft.

Een hele volksverhuizing op zondag naar Kessel-Lo, waar de tussenstanden als een soort economische golf doorheen de middag slingerden.  Nu eens waren we heel dichtbij een verlenging, dan weer massaal veel punten achterop hinkend en finaal doen we weer mee voor de hoofdvogel… tot … ja, aflossingen… zijn een raar beestje waarbij niemand finaal aan het langste eind trekt en er weer geen uitslag te noteren viel aan het einde van de debatten.  Weer geen traditionele feestuitbarsting, weer geen podium (het viel me op vorige week in Luik, ondanks wel een einduitslag was er ook geen podium).  Nadien wie het ook mag winnen, is het toch alles behalve hetzelfde.

 

Later meer

 

foto’s pup/min

Foto’s cad/schol

Film cad/schol